POMES FARCIDES DE SANT ANDREU

El mes de Novembre és un moment important per Llavaneres i sobretot per a la gastronomia local doncs és el moment de les POMES FARCIDES DE SANT ANDREU.

Pomes

Una de les tradicions populars del nostre poble es sens dubte la preparació d’aquest exquisit plat de tardor que tan be es preparen a moltes de les nostres llars. A la Roseta any rera any seguim la tradició de la cuina popular de casa nostra i cuinem centenars de pomes per als nostres clients. 

Nosaltres seguim la recepta que ens va deixar la nostra avia i que els nostres pares ens van ensenyar a preservar. A la Roseta ens agrada mantenir i popularitzar els plats típics del nostre poble com son els pèsols garrofals i les pomes farcides.

pomes1

pomes3

pomes sant andreu (1)

Des del proper 23/11 i fins el dia 4/12 cuinarem les pomes farcides que podeu ja encarregar des d’ara mateix. Un any mes esperem rebre la confiança dels nostres clients.

Es tracta d’un plat molt singular i poc conegut fora de l’àmbit del poble i d’alguns indrets més del Maresme com per exemple Arenys de Munt, es un menjar molt dolç que necessita molt de temps de preparació i cocció.

pomes2

pomes6


Comments are closed.

  • Etiquetes