42 anys
amb vosaltres
42 anys
amb vosaltres
42 anys
amb vosaltres
La cuina de la iaia Roseta La nostra cuina: catalana i de mercat Paelles i Fideuas Slide La iaia Roseta
home-slide-img1.jpg

cuina de mercat Veure més

home-slide-img1.jpg

cuina de llavaneres Veure més

home-slide-img1.jpg

Menjars per encàrrec Veure més

home-slide-img1.jpg

cuina casolana Veure més

banner image

MENÚ DIARI 11,00€

De dimarts a divendres no festius. Truca'ns per consultar i reservar el menú d'avui al telèfon 93 792 61 64 / 660 613 056 Tan sols encàrrecs per telèfon o presencials.

 

En les sub-pàgines d’aquest apartat podreu trovar tota la informació corresponent als diferents vins i caves que tenim a la venda a la botiga, així com també els maridatges de tots ells amb els nostres plats i especialitats.

A Menjars Roseta pensem que un bon apat sempre hauria d’anar acompanyat per un bon vi o un bon cava. La nostra cuina tradicional catalana no és complerta sense un bon vi a taula. 

A la Roseta hem apostat exclusivament per vins i caves d’algunes de les denominacions d’origen (D.O.) de Catalunya.

El nostre pais, entre d’altres moltes coses, és ben conegut arreu del món per la qualitat dels seus vins i caves. Les D.O PENEDES, PRIORAT, MONTSANT, EMPORDÀ, TERRA ALTA, i un llarg etc. ens ofereixen vins d’altíssima qualitat. 

A banda dels grans cellers catalans (TORRES, PALACIOS, CODORNIU, ESCALA DEI, ….) hi ha un bon grapat de petits cellers que produeixen vins i caves d’altíssim nivell. A la Roseta hem apostat tambè per alguns d’aquests.