- Home Plats i menús Llistat plats i menús

PÈSOLS
Els pèsol és un producte típic de Llavaneres. A "La Roseta" fem pèsols tot l'any, no obstant dura
€

CANELONS
Aquest és un dels nostres plats estrel
€

POLLASTRE ROSTIT AL FORN
A diferència del típic pollastre a l'a
€

TALL RODÓ AMB PERES I PRUNES
Una bona combinació de salat i dolç.
€

ESPATLLA DE XAI AL FORN
Una espatlla de xai és per a dues persones. Si ho desitgeu les podem tallar en tres trossos. Tamb
€

SAMFAINA
La samfaina es un plat perfecte per acompanyar el bacallà, però tambe una bona botifarra, un rodó de
€

ESCUDELLA
L'Escudella amb els seus galets és un plat fonamental a la taula el dia de Nadal. Feta amb les mi
€

GASPATXO
Aquest és un plat indispensable en els apats d'estiu per la seva frescor. Un plat de la cuina and
€

OUS FARCITS GRATINATS
Ous durs farcits de carn rostida coberts de beixamel i formatge i gratinats al forn
€

ESQUEIXADA DE BACALLÀ
Una de les millors fórmules per menjar bacallà fresc és sens dubte l'esqueixada. Un dels plats fr
€

PATATES "JEREZANAS"
Les patates jerezanes son les conegudes a Andalusia com a "Papas Aliñás" El preu es aproximat per
€

PAELLA DE PEIX I MARISC
Aquesta és la paella de marisc que fem a casa. Com amb tots els arross
€

FIDEOS A LA CASSOLA
A diferencia de la fideuà tradicional estos fideos son cocinados a la cazuela con carne y
€

PAELLA DE CARN
Per aquells que prefereixen l'arròs sense el peix ni el marisc. La paella és sempre per encàrrec
€

SÍPIA AMB MANDONGUILLES I PÈSOLS
Aquest és un plat que cuinem solsament per encàrrec i amb un mínim de 5 racions.
€

PULARDA AL CAVA
La Pularda és un au molt apreciada per la seva tendresa. La cuinem a la cassola amb un bon cava c
€

ROASTBEEF AMB PURE DE POMA
El nostre Roastbeef fet amb carn de les millors vedelles, ve acompanyat de pure de poma o de patata,
€

ESPATLLA DE CABRIT / CUIXA DE CABRIT
El cabrit rostit al forn amb les seves herbes i espècies, acompanyat de patates a daus és un plat d'
€

POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIT AMB GUARNIMENT DE NADAL
El Pollastre de Pagès és per als amants de la cuina tradicional de Nadal un plat que no pot faltar a
€

ÀNEC AMB PERES
L'Ànec amb peres caramelitzades està rostit a la cassola. Per als que gaudeixen de les salses dol
€

GALL D'INDI FARCIT
Tot i que la carn del Gall d'Indi es molt apreciada a la cuina catalana tradicional, degut al seu el
€

PERDIU A LA VINAGRETA
Les Perdius de bosc cuinades a la cassola son una petita delicatessen tant a la vinagreta com a la c
€

CARN D'OLLA
La Carn d'Olla és el plat més tradicional i indispensable a les taules el dia de Nadal. La nostra
€

PAELLA MIXTA
Aquesta paella combina la carn amb el
€

CALAMARS AMB CEBA
Els calamars els venem a pes, el preu per ració es aproximat.
€

AMANIDA DE PASTA
Amanida d'espirals vegetals de tres colors
€

CROQUETES
Les nostres croquetes son un dels plats estrelles de la nostra carta.
€

€

MUSCLOS A LA MARINERA
El preu de venda indicat es aproximat per ració. Els musclos els venem a pes
€

CARGOLS
El preu de la ració de cargols es aproximat ja que es venm a pes
€

ALBERGINIES FARCIDES
Podeu encarregar les alberginies farcides de CARN
€

ESCALIVADA
El preu de la ració es aproximat ja que es ven a pes.
€

TRUITA DE PATATES
La truita podeu demanar-la de patata o de patata i ceba. També fem truites d'alberginia o de carb
€

AMANIDA DE LLENTIES
Un plat típic d'estiu fet amb llegums fresques que ens aportarà tot el ferro necessari
€

FIDEUÀ DE PEIX I MARISC
La fideuà que fem a casa es exactament igual que la paella de peix i marisc substituint l'arròs pels
€

POLLASTRE AMB ESCAMERLANS
Aquest és un plat que tan sols cuinem per encàrrec amb un mínim de 4 racions.
€

FAVES A LA CATALANA
Faves ofegades amb botifarra negre
€7.80

RAP A LA MARINERA
Per aquells que preferixen el peix a la carn, aquest és un plat exquisit que no deixarà a ningú indi
€

ÀNEC A LA TARONJA
L'Ànec a la Taronja està rostit a la cassola i el recomanem per a 4 persones. Per als que els agr
€

CUIXA DE GALL D'INDI ROSTIT AL FORN
Tenint en compte que un Gall d'Indi te un pes aproximat de 4,5 Kg, les Cuixes de Gal d'Indi individu
€

POLLASTRE DE PAGÈS FARCIT
El Pollastre de Pagès farcit és el nostre plat nadalenc més tradicional. Cada pollastre el recoma
€

CAPO FARCIT
El Capó farcit a l'igual que el pollastre de pagès és un plat principal a les festes de Nadal. Am
€

FAISÀ ROSTIT
El faisà es un au de carn molt suau. el cuinem rostit a la cassola acompanyat de bolets o xampinyons
€

PERDIU A LA COL
L a perdiu a la col està rostida a la cassola i acompanyada de 6 farcellets de col arrebossats. P
€

POLLASTRE ROSTIT AL FORN
A diferència del típic pollastre a l'a
€

ESPATLLA DE XAI AL FORN
Una espatlla de xai és per a dues persones. Si ho desitgeu les podem tallar en tres trossos. Tamb
€

ROASTBEEF AMB PURE DE POMA
El nostre Roastbeef fet amb carn de les millors vedelles, ve acompanyat de pure de poma o de patata,
€

SAMFAINA
La samfaina es un plat perfecte per acompanyar el bacallà, però tambe una bona botifarra, un rodó de
€

TRUITA DE PATATES
La truita podeu demanar-la de patata o de patata i ceba. També fem truites d'alberginia o de carb
€

FIDEOS A LA CASSOLA
A diferencia de la fideuà tradicional estos fideos son cocinados a la cazuela con carne y
€

PÈSOLS
Els pèsol és un producte típic de Llavaneres. A "La Roseta" fem pèsols tot l'any, no obstant dura
€

CROQUETES
Les nostres croquetes son un dels plats estrelles de la nostra carta.
€

CARGOLS
El preu de la ració de cargols es aproximat ja que es venm a pes
€

OUS FARCITS GRATINATS
Ous durs farcits de carn rostida coberts de beixamel i formatge i gratinats al forn
€

FAVES A LA CATALANA
Faves ofegades amb botifarra negre
€7.80

AMANIDA DE PASTA
Amanida d'espirals vegetals de tres colors
€

ESCALIVADA
El preu de la ració es aproximat ja que es ven a pes.
€

AMANIDA DE LLENTIES
Un plat típic d'estiu fet amb llegums fresques que ens aportarà tot el ferro necessari
€

GASPATXO
Aquest és un plat indispensable en els apats d'estiu per la seva frescor. Un plat de la cuina and
€

ESQUEIXADA DE BACALLÀ
Una de les millors fórmules per menjar bacallà fresc és sens dubte l'esqueixada. Un dels plats fr
€

PATATES "JEREZANAS"
Les patates jerezanes son les conegudes a Andalusia com a "Papas Aliñás" El preu es aproximat per
€

CANELONS
Aquest és un dels nostres plats estrel
€

ESCUDELLA
L'Escudella amb els seus galets és un plat fonamental a la taula el dia de Nadal. Feta amb les mi
€

PULARDA AL CAVA
La Pularda és un au molt apreciada per la seva tendresa. La cuinem a la cassola amb un bon cava c
€

ROASTBEEF AMB PURE DE POMA
El nostre Roastbeef fet amb carn de les millors vedelles, ve acompanyat de pure de poma o de patata,
€

ESPATLLA DE CABRIT / CUIXA DE CABRIT
El cabrit rostit al forn amb les seves herbes i espècies, acompanyat de patates a daus és un plat d'
€

POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIT AMB GUARNIMENT DE NADAL
El Pollastre de Pagès és per als amants de la cuina tradicional de Nadal un plat que no pot faltar a
€

ÀNEC AMB PERES
L'Ànec amb peres caramelitzades està rostit a la cassola. Per als que gaudeixen de les salses dol
€

GALL D'INDI FARCIT
Tot i que la carn del Gall d'Indi es molt apreciada a la cuina catalana tradicional, degut al seu el
€

PERDIU A LA VINAGRETA
Les Perdius de bosc cuinades a la cassola son una petita delicatessen tant a la vinagreta com a la c
€

CARN D'OLLA
La Carn d'Olla és el plat més tradicional i indispensable a les taules el dia de Nadal. La nostra
€

ESPATLLA DE XAI AL FORN
Una espatlla de xai és per a dues persones. Si ho desitgeu les podem tallar en tres trossos. Tamb
€

POLLASTRE AMB ESCAMERLANS
Aquest és un plat que tan sols cuinem per encàrrec amb un mínim de 4 racions.
€

RAP A LA MARINERA
Per aquells que preferixen el peix a la carn, aquest és un plat exquisit que no deixarà a ningú indi
€

ÀNEC A LA TARONJA
L'Ànec a la Taronja està rostit a la cassola i el recomanem per a 4 persones. Per als que els agr
€

CUIXA DE GALL D'INDI ROSTIT AL FORN
Tenint en compte que un Gall d'Indi te un pes aproximat de 4,5 Kg, les Cuixes de Gal d'Indi individu
€

POLLASTRE DE PAGÈS FARCIT
El Pollastre de Pagès farcit és el nostre plat nadalenc més tradicional. Cada pollastre el recoma
€

CAPO FARCIT
El Capó farcit a l'igual que el pollastre de pagès és un plat principal a les festes de Nadal. Am
€

FAISÀ ROSTIT
El faisà es un au de carn molt suau. el cuinem rostit a la cassola acompanyat de bolets o xampinyons
€

PERDIU A LA COL
L a perdiu a la col està rostida a la cassola i acompanyada de 6 farcellets de col arrebossats. P
€

PAELLA DE PEIX I MARISC
Aquesta és la paella de marisc que fem a casa. Com amb tots els arross
€

FIDEUÀ DE PEIX I MARISC
La fideuà que fem a casa es exactament igual que la paella de peix i marisc substituint l'arròs pels
€

PAELLA MIXTA
Aquesta paella combina la carn amb el
€

FIDEOS A LA CASSOLA
A diferencia de la fideuà tradicional estos fideos son cocinados a la cazuela con carne y
€

PAELLA DE CARN
Per aquells que prefereixen l'arròs sense el peix ni el marisc. La paella és sempre per encàrrec
€

CANELONS
Aquest és un dels nostres plats estrel
€

ALBERGINIES FARCIDES
Podeu encarregar les alberginies farcides de CARN
€

SÍPIA AMB MANDONGUILLES I PÈSOLS
Aquest és un plat que cuinem solsament per encàrrec i amb un mínim de 5 racions.
€

CALAMARS AMB CEBA
Els calamars els venem a pes, el preu per ració es aproximat.
€

MUSCLOS A LA MARINERA
El preu de venda indicat es aproximat per ració. Els musclos els venem a pes
€

POLLASTRE AMB ESCAMERLANS
Aquest és un plat que tan sols cuinem per encàrrec amb un mínim de 4 racions.